Evimiz İçin Neden Dikey Radyatörleri Seçmeliyiz

Dikey Radyatör

Evimiz İçin Neden Dikey Radyatörleri Seçmeliyiz?

Yaz bitip geceler uzamaya başladığında evimizdeki radyatörleri düşünmenin vakti geliyor. Çoğumuzun evindeki ısıtma sistemleri bir çeşit radyatör içeriyor ama kaçımız tasarımları hakkında bilgi sahibiyiz? İşin iyi kısmı bugün dekoratif radyatör pazarında çok değişik ebat ve stilde radyatörler mevcut. Kısa ve geniş modellerin yanı sıra dikey ve yüksek modeller de artık seçeneklerimizin arasında mevcut. Evinizi aldığınızda ya da evinizi yenilerken sıradan radyatör modelleri ile yetinmek zorunda değilsiniz. Çoğumuz yaşam alanlarımıza dikey radyatörler eklemenin avantajlarını yeni keşfediyoruz.

 

Neden Dikey Radyatörler?

Dikey radyatörler çok kullanışlı olabiliyorlar. Enlemesine daha az alan kaplayarak dar bölgelere sığabildikleri gibi, geniş alanlarda da dekoratif bir unsur olarak çok çarpıcı durabilmektedirler. Dikey radyatörler de aynı yatay modeller gibi etkin ısıtma sağlayabilirler. Radyatörleri pencerelerinizin önünden alıp kenarlara taşımak gereksiz alan kayıplarının önüne geçerek pencerelerinizin önüne birer koltuk hatta sehpa koymanıza imkan sunabilir.

 

Dikey Radyatörler Nasıl Çalışırlar?

Dikey Radyatörler tamamen alışık olduğumuz yatay modellerle aynı şekilde çalışırlar. Basınçlı su radyatörünüzün her yüzeyine erişerek, elinizi attığınızda alt ve üst kısmıyla tüm yüzeyini sıcak bulmanızı sağlar. Yatay modellerle aynı bakım prensipleri geçerlidir. Arada bir purjör anahtarıyla havalarını boşaltarak ideal çalışmalarını sağlayabilirsiniz.

 

Evde ve her yerde!

Dikey modeller iç tasarım yönünden çok büyük artılar sunar. Klasik dekorasyondan ultra modern ve minimalist tarzlara dek her dekoratif stile uygundurlar. Farklı renklerde önerilebildikleri gibi, istediğiniz bir özel renge boyanıp mevcut dekora da uyum sağlayabilirler. Bakışları yukarı çektikleri için tepeleri çeşitli dekoratif elementlerle donatılabilir. Dikey modeller misafirlerinizin dikkatini çekeceği pek çok sohbetin konusu da olabilirler. Şıklıklarını göstermek için geniş bir alana birden fazlasını ekleyebilirsiniz. Banyolarınızda dikey radyatörler bir askılık sayesinde ısıtma kapasitesini çok yükselterek havlupan modellerinin yerini alabilirler. Mutfaklarınızda dar alanlara sığarak uyum sağlayabilirler.

 

Dikey Radyatörlere Artan Talep

Geçtiğimiz on yılda dikey radyatörlere olan talep artarken biz de radyatör tasarımı konusunda çok daha ilgili ve yaratıcı davranmaya başladık . Sunduğumuz ebat ve opsiyon çeşitliliği radyatörlerinizi tam istediğiniz şekilde seçmenize olanak sağlıyor. Carisa olarak ürettiğimiz radyatör modelleri çeşitliliği ile evinizin radyatörlerini değiştirmenin tam zamanı!


 
Etiketler: dikey radyatör, Yerden tasarruf radyatör, Enerji verimli radyatör, Modern radyatör, Kolay bakım radyatör, Estetik radyatör, Yüksek ısı verimli radyatör, Hızlı ısınan radyatör, Duvara monte edilen radyatör, Çevre dostu radyatör
Nisan 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR